Despre Mine

Foto profil

             

MOTTO-ul meu :

Sanatatea holistica pentru mine inseamna curgere si impletire armonioasa a gandirii ,simtirii si vointei personale in spiritul iubirii de sine ,de oameni si de Dumnezeu.

 

POVESTEA MEA

O jumatate de viata petrecuta aici pe pamant…printre oameni si carti.Uneori ma simt ca intr-un vis…sau poate ca intr-o calatorie cu o destinatie necunoscuta…Intuiesc cum destinatia finala pot fi eu cu tot ceea ce sau cine sunt…Pana acolo insa imi dau seama ca destinatia nici nu conteaza…Sunt hotarata sa ma bucur de calatorie…sa traiesc frumusetea,sa experimentez,sa simt durerea,sa plang,sa rad,sa ma joc,sa cunosc,sa ma bucur,sa impartasesc…sa las o urma buna in mintea si sufletul semenilor mei.Directia imi este data de valorile pe care le pretuiesc: CREATIVITATE, SENSIBILITATE, EMPATIE, COMPASIUNE, ORIGINALITATE, ADAPTABILITATE, SANATATE, SINCERITATE,INTUITIE ,CUNOASTERE si DEVENIRE. Imi cunosc deja punctele „forte”…dar si pe cele mai putin tari.Imi cunosc vulnerabilitatea si o iubesc…ma face umana…Calatoria vietii mele a avut un traseu sinuos,atat personal cat si profesional.Nimic neobisnuit …Profesional activez intr-o zona de granita intre mai multe discipline.Blestem sau binecuvantare?Ramane de vazut…Modul meu de a profesa si de a ajuta are o doza mare de autenticitate si inedit.Destul de multi oameni mi-au confirmat acest lucru.Sunt recunoscatoare pentru faptul ca pot sa ajut si sa cunosc in acelasi timp.Ma simt onorata de increderea pe care clientii mi-o acorda…

In urma unei experiente de peste 26 de ani in domeniul sanatatii umane (inclusiv domeniul medical), 18 ani in domeniul naturopatiei si 11 ani in domeniul biofeedback si biorezonanta ,ofer un suport si servicii profesionale care integreaza intr-un mod unic cunoastere din mai multe zone ale stiintelor despre om (medical,psihoterapeutic si naturopat). Chemarea mea organica spre cunoastere, oameni si natura ma determina sa-mi continui (probabil toata viata) procesul de autocunoastere si dezvoltare( personala si profesionala),impartasind si daruind mai departe din ceea ce am dobandit in toti acesti ani.

Va marturisesc ca nu imi este usor sa vorbesc despre mine si mai ales in acesti termeni…”de lauda”.Activitatea mea in toti acesti ani “a curs” aproape de la sine. Oameni multumiti au dat mai departe mesajul despre experienta intalnirii cu mine.Acum ma aflu intr-un moment al dezvoltarii profesionale in care am decis sa construiesc acest blog prin care ma voi lasa mai mult cunoscuta pentru ca doresc sa pot ajuta exponential mai mult.

Povestea mea a inceput cu multi ani in urma cand in sufletu-mi de copil s-au nascut intrebari si temeri vazandu-mi mama ca pe o eroina luptand cu boala si cu moartea.Nu era vorba de boala ei personala ci de oamenii care veneau in casa noastra pentru a fi ajutati de ea…zi si noapte. Era o sora medicala intr-un satuc din Banat in care medicul era prezent doar cateva ore pe zi sau chiar pe saptamana.Oamenii bateau la usa noastra atunci cand aveau nevoie.O admiram,o iubeam si imi doream sa pot ajuta si eu asa cum o facea ea. O observam in clipe de neputinta, neajutorare si disperare cand nu mai putea sa faca nimic…dar si in momente in care cu bucurie primea recunostinta celor care se faceau bine.

Alaturi de mama mea am invatat despre realitatea vietii si a mortii, despre acceptare, despre seninatate,joaca si bucuria clipei dincolo de toate aceste dureri,despre resursele de insanatosire care exista in oameni,despre increderea in fortele proprii si mai ales…despre a tinti dincolo de asteptari. Cu ea am invatat despre profesionalism si inspiratia de a gasi solutii in situatii limita cand intr-o fractiune de secunda viata unui om depinde de luciditatea si cunoasterea ta. Era vesela,puternica,curajoasa si harnica…primul meu model.Ma incuraja,ma invata,cerea mult de la mine si ma iubea. Cel mai mare dar primit de la ea a fost increderea.O auzeam spunand: “Eu am incredere in fata mea!”

In acest moment ea a ajuns „la destinatie” si de acolo de unde este mi-o imaginez bucurandu-se de toate implinirile mele.

La zidirea mea o contributie majora a avut-o si unchiul dinspre tata,preot si mai ales OM. De la el am invatat dragul de viata,de muzica si de carti. Biblioteca lui de cateva mii de volume a fost cea mai draga prietena a mea in perioada copilariei ,pubertatii si adolescentei.

Viata si-a urmat cursul firesc iar dupa primii patru ani de munca in sistemul clasic de sanatate ca si asistenta medicala( in total au fost 17 ani) m-am trezit citind si acumuland informatii despre plante si naturopatie.In paralel cu munca in spital au urmat ani de studiu in acest domeniu atat in tara cat si in strainatate.Domeniul dezvoltarii personale m-a pasionat deasemenea mereu.In urma cu 18 ani am aflat despre suplimentele alimentare si am inceput sa le folosesc frecvent recomandandu-le si altora.Bineinteles ca rezultatele bune nu au intarziat sa apara.Ma simteam extraordinar de bine ajutand oamenii in felul acesta…natural.

Au urmat apoi alti ani de munca si studiu in care am dobandit o noua meserie in domeniul terapiilor complementare cu specializare pe terapie biofeedback si biorezonanta.In acest domeniu am o experienta de 11 ani in care intr-un mod fascinant am descoperit dimensiunea holistica a fiintei umane.Am inteles mecanisme intime prin care apare boala si suferinta…am descoperit o alta fata a empatiei…empatia rezonanta,am descoperit un alt nivel al anatomiei si fiziologiei ( anatomia si fiziologia energetica).Sunt lucruri reale care functioneaza si au fost demonstrate stiintific prin cercetari de ultima ora in domeniul fizicii cuantice. Am descoperit nu doar la nivel teoretic ci si practic cum poate ajuta si care este aplicabilitatea teoriei campurilor in domeniul sanatatii. Am descoperit fascinata ca un copil cum totul este interconectat prin linii de camp invizibile care acum cu tehnologia pe care o detinem pot fi masurate si influentate.Mi-am schimbat perceptia asupra lumii,asupra vietii si a sanatatii pentru totdeauna.

Licenta in psihologie si formarea in psihoterapie integrativa m-au introdus cu rigurozitate in cunoasterea mintii si sufletului uman punandu-mi la dispozitie alte instrumente valoroase prin care intr-un alt mod pot ajuta si sustine omul pe calea lui spre insanatosire,autocunoastere si evolutie.

Ma simt recunoscatoare pentru tot ce a fost in viata mea.Parasind sistemul clasic de sanatate am primit in schimb o deschidere de neimaginat a perspectivei asupra vietii mele si a Vietii Mari care curge si inmugureste mereu peste tot in noi si in jurul nostru.

Rolul si misiunea mea este sa ajut,sa educ,sa impartasesc si sa-mi insotesc semenii in demersul lor de a-si mentine si recastiga sanatatea,de a evolua si a se transforma in conformitate cu propriul lor sistem de valori.

                                 CINE SUNT EU ACUM?

Sunt mama,sotie,femeie,prietena si confidenta.Sunt tot ce pot sa fiu si un pic mai mult decat atat. In plan profesional sunt terapeut ,trainer si comunicator,autor, antreprenor si dezvoltator personal pentru mai multi oameni.

                                  CARE ESTE IDEALUL MEU?

O sanatate completa pentru mine,semenii mei si mediul nostru de viata.

                                OBIECTIVUL MEU PE TERMEN LUNG?

Sa implinesc o viziune legata de crearea unui ambient si a unor comunitati prospere ce ofera oamenilor un mediu bun pentru dezvoltare personala, profesionala si financiara oferindu-le inspiratie ,valorizare si suport. In calitate de mama lucrez activ,implicat si responsabil pentru o lume mai buna si mai sanatoasa moral pentru copilul meu si toti ceilalti copii.

                               DE CE-ul meu?

– pentru ca ma implineste lucrul cu oamenii, ajutandu-i sa-si cunoasca si sa-si iubeasca corpul,ingrijindu-l responsabil ca pe o minune. Da! Corpul nostru este o minune…”templu al sufletului”.

-pentru ca imi place atunci cand pot sa contribui la trezirea semenilor mei spre o viata implinitoare,asumata,constienta.

– pentru ca ma simt fericita sa impartasesc o viziune holistica asupra vietii.

– pentru ca am credinta intr-un viitor cu o lume mai buna,mai sanatoasa,mai evoluata.

CUM FAC ASTA?

prin terapie si consiliere individuala

– prin organizarea unor evenimente publice si workshop-uri

– prin cursuri de formare profesionala si dezvoltare personala a adultilor

CE FAC-la modul concret?

– consiliez indiviual in legatura cu mentinerea sanatatii,evitarea factorilor de risc,adoptarea unui stil de viata si alimentatie sanatos si personalizat cu recomandarea unui tratament naturopat adecvat.

– educ si asist in deprinderea tehnicilor de relaxare si management al stressului prin terapie biofeedback si biorezonanta.

– organizez si sustin workshopuri de dezvoltare personala

– activez ca si comunicator in cadrul unor evenimente care sustin viata,sanatatea si dezvoltarea personala impartasindu-mi opinia si experienta cu alti oameni.

– sustin cursuri si workshopuri de formare in terapie biofeedback si biorezonanta recunoscute national si international

                                       UNDE?

– in cabinetele personale de terapie din Timisoara si Resita

– in orasele mari din tara unde sunt organizate evenimente

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s